Nog een terugblik op de Brokeloher Klöppeltage!

Ephrem maakte mij er op attent, dat het dit jaar niet het 25e jaar van Brokeloh was, maar het 26e. Waarom dacht ik nu, dat het 25e jaar was? Wel, kijk naar de foto’s en oordeel zelf. Zo’n mooi gekloste vijf en twintig?

Ja en die andere 25 was het diploma, dat we allemaal kregen.

Nu ik dan toch nog wat over Brokeloh schrijf, zet ik er meteen nog maar verschillende foto’s bij van de tentoonstelling, waar de meesten van ons wel een werkstuk hebben neer gelegd. Natuurlijk ook werk van Marie-Luise en Adina. Kortom een klein overzicht. Op een van de foto’s is het kussen te zien met de blokjes met horizontale reliëfslag. Ik heb in mijn eigen werk daar nog bij toeval een kleine verandering in. Kijk maar goed, dan zie je, dat het net lijkt of er gebreide stukjes in zitten. Maar nee, lezers, het is allemaal geklost!

Geniet van de foto’s!

 

Over laurinswereld

Getrouwd, kinderen, kleinkinderen en veel hobby's. Dit maakt allemaal deel uit van laurinswereld. Ik schrijf over kantklossen (mijn grootste hobby), fietsen, wandelen, dieren, skiën, vakantie, fotograferen en soms over wat ik meemaak in mijn persoonlijk dagelijks leven. Ik schrijf niet over mijn hobby computeren, want dat blijkt wel uit het feit, dat ik graag via mijn blog op de computer zit.
Dit bericht werd geplaatst in Brokelohse Klöppeltage, Kantklossen, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s