Zwemmen, kantklossen en meer!

FB gooit echt roet in het eten, wat betreft het schrijven op mijn weblog. Het laatste stuk geschreven na de workshop van Betsie en mij: Van steen tot schildpad” dat een reuze succes was. Dit bleek uit de hoeveelheid schildpadden, die op FB voorbij kwamen. Echt heel leuk, zelfs moederschildpad met kind
kwam voorbij! Inmiddels zijn we al druk bezig met de workshop voor komende zomer 18 mei en 22 juni met als onderwerp: Feestmaskers. Dit, omdat het voor mij het tiende jaar is, dat ik hier thuis een workshop geef. Dit gaat natuurlijk gepaard met een klein feestje!

Maar in het voorbije jaar is er veel kant aan mijn ogen voorbij gegaan. In augustus ben ik samen met Anna Halickova op stap geweest naar het OIDFA congres én naar Brugge, Ieper, Temse. Wat was er veel te zien en te beleven. Te veel om op te noemen, maar ook te veel om te onthouden! Maar wat foto’s zullen voor sommigen, die er ook geweest zijn herkenning geven. En, ben je niet geweest. Dan kun je hier nog een beetje mee genieten. Het was reuze gezellig zo met Anna! Willekeurig dus wat foto’s:

 

 

 

 

 


Eind september kwam Anna weer naar ons. Dit keer om haar gebruikelijke workshop van drie dagen te geven. Er was weer volop keus uit patronen. Dat is de verrassing bij Anna: je weet nooit precies, wat er gemaakt gaat worden. Wat zal ze meenemen? Een aantal van ons klosten vissen. Een aquarium erbij, wat planten er in en de vissen er tussen, en je hebt een mooi iets voor in je huiskamer. En de vissen hoef je niet te voeren

WordPress heeft het een en ander veranderd, waardoor ik mijn foto’s niet daar krijg, waar ik ze hebben wil. Dit stuk krijgt dus nog een vervolg, want mijn IPad is bijna leeg.

Over laurinswereld

Getrouwd, kinderen, kleinkinderen en veel hobby's. Dit maakt allemaal deel uit van laurinswereld. Ik schrijf over kantklossen (mijn grootste hobby), fietsen, wandelen, dieren, skiën, vakantie, fotograferen en soms over wat ik meemaak in mijn persoonlijk dagelijks leven. Ik schrijf niet over mijn hobby computeren, want dat blijkt wel uit het feit, dat ik graag via mijn blog op de computer zit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s