2016 Vervolg Brokeloh

Een klein berichtje maar. Ik had beloofd mijn resultaat van de Brokeloher Klöppeltage nog te laten zien. Nu kan dit wel op FB, maar niet iedere kantklosster of lezer van deze blog heeft FB. Dus toch maar hier mijn hart.

imageEigenlijk dacht ik maar een paar uurtjes nodig te hebben voor het buitenbandje waar
zo wel aan de binnenkant als aan de buitenkant aan moest haken. Gezellig werkje om tijdens mijn 2 kringavonden te doen. Ja, het was gezellig! Alleen, ik schoot voor geen centimeter op. Niet alleen het klossen was gezellig, maar ook het kletsen met mijn medekringleden. Dus op die avonden kwam ik niet klaar, terwijl ik dat wel gedacht had. Dus imagegisteren, het was toch koud op die eerste Pinksterdag de rest van de buitenrand geklost en de afwerking van de blaadjes. Had nog iets mooier gemogen die afwerking, maar het geheel is toch welimage naar mijn zin! Mijn man was helemaal erover t spreken: een mooi hart! Mijn liefje wat wil je nog meer?

Het hart tussen de nieuwe Abitulons gehangen voor de foto’s en ook nog onder het werkstuk van vorig jaar. Wij blijven in stijl!

Over laurinswereld

Getrouwd, kinderen, kleinkinderen en veel hobby's. Dit maakt allemaal deel uit van laurinswereld. Ik schrijf over kantklossen (mijn grootste hobby), fietsen, wandelen, dieren, skiën, vakantie, fotograferen en soms over wat ik meemaak in mijn persoonlijk dagelijks leven. Ik schrijf niet over mijn hobby computeren, want dat blijkt wel uit het feit, dat ik graag via mijn blog op de computer zit.
Dit bericht werd geplaatst in Brokeloh, Brokelohse Klöppeltage, Kantklossen, workshop kantklossen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 2016 Vervolg Brokeloh

  1. betsie de laat zegt:

    ziet er weer leuk uit en ook je verhaaltje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s