Terugblik op 2014

Van WordPress kreeg ik een overzicht van mijn blog. Een samenvatting hiervan vinden jullie hieronder. Ik vond het wel leuk te lezen dat mijn lezers over de hele wereld verspreid zitten. Dit betekent toch wel wat voor ons, kantklossters en kantklossers!

Zo’n verslag zet mij natuurlijk wel aan het denken. Het afgelopen jaar heb ik door omstandigheden niet altijd tijd gevonden om het een en ander op mijn weblog te schrijven. 2015: ik beloof plechtig, haha, om meer artikeltjes te schrijven. Dit is de eerste, waar ik weinig voor hoeft te doen. Maar in februari hebben we een workshop met Lidwien Roording bij De Waaier. Altijd weer leuk om later op terug te blikken. Brokeloh in mei is ook goed voor een verhaaltje. In juni geven Ephrem en ik weer een workshop, onze zesde al weer. Er zijn al aanmeldingen binnen. In juni is ook de open tuinendagen met kunst en bij ons kant en kunst! Kortom, er zal genoeg te schrijven zijn.

Nu het overzicht van WordPress. Jullie hoeven het niet helemaal te lezen, dat laat ik aan jullie zelf over. En, voor ik het vergeet: allemaal de beste wensen voor 2015! In 2014 heb ik voor Kerst aan familie, vrienden en bekenden de volgende E-mail kaart gestuurd:kerstkaart 2014 uilen en engel

En als jullie je afvragen, waarom bosuilen? Nu, in carnavalstijd heet Ulvenhout het bosuilendorp. En dat vond ik nu wel weer grappig om eens voor mijn kerstkaart te gebruiken!

De statistieken hulpaapjes van WordPress.com heeft een 2014 jaarlijks rapport voor mijn blog voorbereid:

Hier is een fragment:

In een New York City metro-trein passen 1.200 mensen. Deze blog werd in 2014 ongeveer 8.100 keer bekeken. Als je blog een NYC metro-trein zou zijn, zou die ongeveer 7 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

Over laurinswereld

Getrouwd, kinderen, kleinkinderen en veel hobby's. Dit maakt allemaal deel uit van laurinswereld. Ik schrijf over kantklossen (mijn grootste hobby), fietsen, wandelen, dieren, skiën, vakantie, fotograferen en soms over wat ik meemaak in mijn persoonlijk dagelijks leven. Ik schrijf niet over mijn hobby computeren, want dat blijkt wel uit het feit, dat ik graag via mijn blog op de computer zit.
Dit bericht werd geplaatst in allerlei en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s