Voor het eerst op WordPress

Zonsopgang vanaf de Kitzbüheler Horn

Koperblazers begeleiden de zonsopgang

Zoals bekend heb ik al een aantal jaren een weblog bij Web-log.nl. Sinds eind augustus zijn deze aan het migreren, zodat ik al tijden niet op mijn weblog kan. Jullie zien wel mijn berichten, maar ik kan niets nieuws toevoegen. Heel vervelend allemaal. Weblog is aan het migreren en komt dan bij WordPress.

Dit is dus een uitprobeersel hoe WordPress werkt. Geen idee of ik hier een leuke weblog kan maken. Maar eerlijk is eerlijk. Ik heb al wel aardige blogs gezien van WordPress, dus wie weet.

Krijg ik een bericht van Weblog.nl, dan ga ik verder met die weblog en wie weet, hou ik deze er dan naast.

Ik merk, dat ik nog wel enige moeite heb, hoe het een en ander werkt. Dus nu wil ik proberen een foto toe te voegen, deze keer maar van onze vakantie. Ik zie dat de foto nog niet komt op de plaats waar ik hem wil, want hij schiet meteen helemaal naar boven. Maar…. bij een thumbnail invoegen, kun je wel hierop klikken en dan krijg je een grotere foto. Dat is wel wat ik wil. De hier afgebeelde foto is van onze laatste vakantiedag in Kitzbühel. Zondagsochtends kon je om kwart voor 6 ( ja, echt zo vroeg!) al met de gondel naar boven voor een speciaal prijsje. Wij dachten leuk met onze seizoenpas naar boven te kunnen, konden wel door de ingang, maar werden tegengehouden bij de gondel. Wat bleek: je ging niet alleen naar boven voor de zonsopgang, maar ook kreeg je een dienst en was na afloop een uitgebreid ontbijt. En ja, we waren zo vroeg opgestaan om dan om te keren en niet te gaan, nee toch maar niet. Dus wij naar boven, waar het al aardig druk was. Meer mensen waren door het idee om de zonsopgang te zien boven de bergen aangetrokken. Boven op de berg was al vol op muziek. En toen geleidelijk de zon opkwam hield een priester (of dominee?) een soort van dienst, waarbij wij dank uitspraken dat de zon weer verscheen. Ik voelde me een beetje in de oertijd.

Het is heel lastig vind ik om een zonsopgang te fotograferen. Bij mij kregen de foto’s dus alle kleuren, terwijl dit in werkelijkheid niet zo was. Maar het was wel genieten.  Nu wil ik tekst naast de foto typen, maar ik moet geen enter gebruiken, want dan verdwijnt de foto weer een stukje naar onderen

Nog steeds de zonsopgang

Zelfs bij het typen gebeurde dat. Maar nu staat de cursor er ineens toch goed naast. Raadsel hoe dat nu weer kan.

Enfin voor vandaag of liever vanmiddag wel weer genoeg gefröbeld. We zien wel wanneer we weer verder gaan. Er is genoeg te schrijven, want ik heb van 19 – 21 september een hele leuke workshop kantklossen in Maassluis gehad. Daar wil ik beslist over schrijven. Want niet alleen de workshop was leuk, maar we hadden met zijn vieren een huisje in ’s Gravenzande op een camping gehuurd. Leuk hoor, het is zo goed bevallen, dat we het volgend jaar dit weer gaan doen.
Vandaag ook eindelijk mijn kimono van vorig jaar OIDFA-dag afgeklost. Tenminste weer een kussen leeg gemaakt. Dat is hard nodig, want de kerstactiviteiten wachten ook!

Over laurinswereld

Getrouwd, kinderen, kleinkinderen en veel hobby's. Dit maakt allemaal deel uit van laurinswereld. Ik schrijf over kantklossen (mijn grootste hobby), fietsen, wandelen, dieren, skiën, vakantie, fotograferen en soms over wat ik meemaak in mijn persoonlijk dagelijks leven. Ik schrijf niet over mijn hobby computeren, want dat blijkt wel uit het feit, dat ik graag via mijn blog op de computer zit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s